Ki illik hozzám leginkább?

Egy különös tesztre hívlak. A ki illik hozzám tesztre, amit a világ egyik legnagyobb társkereső oldala, a match.com kezdeményezett. 

TOVÁBB A TESZTHEZ

Egy kicsit bővebben a tesztről

A Match meghívta Helen Fisher antropológust, aki 40 éve a Szerelem témáját kutatja, hogy mondja meg ugyan már miért szeretek bele az egyik emberbe és nem a másikba. Mi ez a kémia? Fisher csípőből visszatüzelt hogy senki ezen a Földön nem tudja ezt megmondani, de azért a fejében tovább motoszkált a kérdés. Majd úgy döntött igent mond a match.com meghívásának és megcsinálja minden idők legnagyobb szerelmi kutatását. Pszichológusok és agykutatók csatlakoztak ehhez a kutatáshoz.

A 4 személyiségtípus

A hormonális működésünkből fakadóan 4 személyiségtípus körvanalazódott a kutatásban. Felfedező, Építő, Direktor és Tárgyaló. A természet fajfenntartási játéka úgy alakítja, hogy a Felfedező Felfedezőhöz az Építő Építőhöz, a Tárgyaló Direktorhoz a Direktor pedig Tárgyalóhoz vonzódik. Tehát az ellentétek vonzák egymást és a hasonló a hasonlóval mondás is igaz. Fisher a match.com adatbázisának hála ellenőrizhette szerelemtesztjének helytállóságát. Több mint 14 millió ember töltötte ki eddig Fisher tesztjét 40 különböző országból. A teszt segítségével te is megláthatod hogy melyik személyiségtípusok keveréke vagy és milyen típusú emberekhez vonzódsz. Ki vagyok én és kihez vonzódom? Erre a kérdésre ad választ az első személyiségteszt, amivel a 40 napos párkeresési program indul.

Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd ki számodra a nagy Ő!

Egy teszt ami életed legnagyobb kérdésére megadja a választ és segít a párkeresésben.